YogaLiv


YINYOGA Mönsterås

Tisdagar kl.19:00-20:30 start den 29 september.

Yinyoga är en lugn yogaform där vi strävar efter total avslappning i kroppens mjukdelar & sinne. Vi tar mindfulnessmeditationens teknik till hjälp, fysiska stöd i form av bolster, klossar, kuddar, bälten och väggar så att varje individuella kropp hittar sitt eget läge i varje position för att på så sätt komma åt bla effekt i sinne, akupunkturpunkter och bindväv. EN KONST, javisst men underbart!

Tema för terminen är fokus på ANDETAGET – vår livskraft & redskap till hälsa i kropp och knopp!

Yinyoga är lugnande, avslappnande, ger god kroppskännedom, passar ny som van, för dej som känner oro & stress eller för dej som tränar intensivt, framför allt vid långdistansträning är yogaformen en optimal profylax.


Du väljer själv om du önskar starta 5 eller 10 ggr.

Pris: 700 kr/5 ggr   1400 kr /10 ggr       Friskvårdsbidrag giltigt!

Lokal: Lilla Gymmets nya lokal, Mileksvägen 5, Mönsterås -JIPPI!

Anmälan: sms eller mejl 076-1768085 [email protected] Hör gärna av dig om du undrar över något.

Du som har deltagit tidigare på yoga hos mig har första tjing på plats tom. 13/9, därefter släpps plats till nya deltagare. Just nu många förhandsbokningar, eventuellt släpps ytterligare tid för en grupp till, återkommer om detta efter den 13/9.


Tillsammans följer vi Folkhälsomyndighetens råd Covid 19, stannar hemma vid symtom, håller 1 meters avstånd och god handhygien!

Första gången träffas vi utomhus, utanför lokalen, jag visar in några i taget, till yogarummet.

Du tar med dig egen yogamatta, filt och liten fast kudde eller meditationskudde. Tar det lugnt med mat och dyck 1,5 timma innan passet. I lokalen  extra yogamatta, klossar och bolster.

Varmt välkommen / Erika